کمردرد عصبی چیست؟
همه ما در زندگی خود با چندین مورد درد های مختلف عصبی از جمله زانو درد، سر درد، کمر درد، گردن درد و سایر درد های بدن مواجه شده ایم. در مورد این درد ها خصوصا کمر درد عصبی باید گفت که ریشه آن مشکلات و اختلات عصبی می باشد.
کمردرد عصبی مشکلات فراوانی را می تواند برای شما ایجاد کند مثلا میتواند موجب از دست دادن شغل شما شود، بنابراین باید خیلی جدی گرفته شود و جهت درمان آن با یک پزشک حاذق مشورت گردد.
گاهی اوقات کمر درد عصبی نشانه ای از بروز سرطان می باشد برای همین جهت تشخیص هر چه سریعتر به پزشک مراجعه کنید. خیلی ها از علت این نوع کمر درد و را ههای درمان آن چه بصورت خانگی و چه بصورت دارویی می پرسند.
ما در این مقاله از سایت مطب درد دکتر شمس شما را با عارضه کمردرد عصبی و علت بوجود امدن و نهایتا راه های درمان آن به طور مفصل صحبت می کنیم. امید است با مطالعه این مقاله بتوانید بهترین تصمیم را برای درمان و مقابله با این بیماری بگیرید. در ادامه به بیان علت کمر درد عصبی و علائم آن می پردازیم.

علت کمرعصبی چیست؟
در مقالات قبلی سایت مطب درد، در مورد انواع کمر درد گفته شده است. یکی از کمر درد هایی که ناشی از استرس و مشکلات روانی است، کمر درد عصبی می باشد.
کمر درد عصبی که به کمر درد سیاتیک هم معروف است بصورت رابطه کمر درد با اعصاب تعریف می شود که معمولاً ابتدا با تیر کشیدن و گز گز کردن در کمر، ران و پشت پاها احساس می شود. در زمان بروز درد سیاتیک ، درد از یک طرف بدن شروع شده و سپس ادامه پیدا کرده و گسترده می شود.
یکسری کمر درد هم وجود دارد که با انجام کار و فعالت شدید آغاز شده و با استراحت بر طرف می گردد. این نوع کمر درد به کمر درد مکانیکال معروف است.
در کمر درد عصبی معمولا دیسک جابجا می گردد و فشار از طرف آن به ریشه های عصبی متصل شده به اعصاب سیاتیک، وارد می گردد.
عملکرد عصب در این حالت تحت فشار قرار گرفته وسپس منحل می شود و در این حالت احساس درد به همراه بی حسی و سوزش کف پا و کمر ایجاد می گردد. این درد معمولا به همراه اضطراب و تشویش است و حتما برای درمان باید به پزشک مراجعه گردد.در ادامه در مورد درمان کمر درد عصبی توضیحات مفصلی داده می شود.
درمان کمردرد عصبی بدون جراحی
استراحت کردن
اولین راه و موثر ترین روش که جزو درمان خانگی کمر درد عصبی می باشد استراحت کردن است . در این زمان حداکثر 3 روز برای بهبود کمر درد از جمله کمرد سیاتیک توصيه می گردد و بيشتر از آن زمان میتواند باعث ضعيف شدن عضلات کمر گردد. البته این زمان باز هم بستگی به شرایط و وخامت کمردرد می باشد و با توجه به این مساله کم و زیاد می گردد.
استفاده از دارو
می توانید تحت نظر پزشک معالج و با مصرف دارو و قرص های کمر درد خود را بهبود بخشید.
- استفاده از پمادهای موضعی جهت تسکین درد
- استفاده از داروهای ضد التهاب همچون هیردوکورتیزون
- استفاده از داروهای شل کننده عضلات مثل باکلوفن و قرص متوکاربامول
- استفاده از داروهای ضدافسردگي و مرتبط با دردهای نوروپاتیک
شاک ویوتراپی
برای درمان اختلالهای عضلهها، تاندون ها و آرام کردن گردن درد و کمردرد می توان از شاک ویو تراپی استفاده کرد.
دکامپرشن چاتاناگا
این روش باعث آزاد شدن هرگونه فشار بر روی دیسکها یا مفاصل ستون فقرات و برگرداندن مهرهها به جایگاه اصلی خود میشود.
مانیپولاسیون ستون فقرات
يكي از راههای درمان کمر درمان دستی می باشد. این درمان که بدون جراحی است باعث از بین رفتن درد در ناحیه کمر می شود.
در این روش با تنظيم و تطبيق ستون فقرات بسياري از مشکلات مربوط به کمر درد عصبی کم شده و درد التیام می یابد. این روش حتما باید توسط پزشک معالج انجام گیرد.
استفاده از طب سوزني
طب سنتی روشی کاملا موثر و بی خطر در كنترل كمردرد عصبی خصوصا با منشا سیاتیک می باشد. اين روش مورد تایید سازمان غذا و دارو آمريكا در اين نوع دردها می باشد. طب سنتی خصوصا در درمان کمر درد در بارداری و همچنین درمان کمر درد در اوایل بارداری مفید می باشد. با کمک این روش حتی پا درد حاملگی و تورم نیز کاهش می یابد. با وجود اینکه بیمار در اولین جلسه بهبودی را احساس می کند ولی توصیه می شود جهت پایدار بودن این مساله ، حتما دوره درمان کامل شود.
نتیجه گیری
در این مقاله در مورد کمر درد عصبی و علت و راههای درمان آن توضیح داده شد. کمر درد عصبی در اثر فشارها و مشکلات روانی و استرس ایجاد می گردد و راههای مختلفی برای درمان دارد از جمله استراحت، استفاده از طب سوزنی ، استفاده از داروهای ضد التهاب و …
با توجه به اهمیت درمان درد کمر عصبی برای ادامه دار نشدن این درد و درمان هرچه سریعتر با یک پزشک متخصص درد مشورت نمایید. ما به شما مطب درد دکتر شمس را معرفی می کنیم. جهت مشاوره وقت قبلی و استفاده از خدمات مطب درد می توانید با این شماره تماس بگیرید.☎️ ۲۲۵۵۸۷۱۸ ☎️